Dokonalé steaky a čerstvé bylinky v podání Davida Valíčka

Využili jsme poslední letní dny naplno – a to přímo u grilu. Přijel k nám šéfkuchař David Valíček, který je zároveň ambasádorem FENIX GRILU, aby nám ukázal nové recepty a posunul naše grilovací umění zase o úroveň výš.

Tentokrát se zaměřil na dokonale připravené steaky. Nešlo ale jen o maso – David nám ukázal, jak gril doplnit o lehké a svěží přílohy z čerstvé zeleniny. A aby jídla dostala ten pravý šmrnc, nechyběly bylinky přímo ze zahrady, které vnesly do receptů výraznou, ale přirozenou chuť.

Celé dopoledne bylo nabité nejen skvělým jídlem, ale i inspirací. Ukázalo se, že grilování může být jednoduché, kreativní a hlavně chutné – stačí vědět pár triků.

A to nejlepší? Už brzy pro vás připravíme i konkrétní recepty, abyste si mohli atmosféru a chutě z FENIX GRILU přenést i k sobě domů.